Często zadawane pytania

Jak zablokować innym użytkownikom możliwość obserwowania mnie?

Aby inny użytkownik nie widział Twoich aktualizacji, odwiedź jego profil i wybierz opcję “Zablokuj” pod jego awatarem. Użytkownicy nadal będą mogli przeglądać Twój profil, ale nie będą już otrzymywać Twoich aktualizacji.